Оплатити путівку

Цілющі властивості мінеральної води Нафтуся!

Цілющі властивості мінеральної води Нафтуся!

31-10-2015

8108

0

Нафтуся – це найвідоміша мінеральна вода Трускавця, бо завдяки саме їй місто набуло статусу курорту світового масштабу.

Нафтусю відносять до слабомінералізованих вод. Це гідрокарбонатна, гіпотонічна, кальцієво-магнітна мінеральна вода, яка має такі біологічно активні речовини як: бітум, гумус, карбонові ненасичені жирні кислоти, аміносполуки, нейтральні і кислі смоли, масла. Також до її складу входять такі корисні для людського організму мікроелементи як натрій, марганець, мідь, сульфати , хлориди, вільна вуглекислота, сірководень, кремнієва кислота, свинець, літій, залізо, бром, йод.

Нафтуся нормалізує обмін речовин, покращує функціональний стан центральної нервової системи, має жовчогінні властивості. Ряд захворювань шлунка і кишечника виникають на фоні захворювань печінки, нирок, підшлункової залози та інших органів. Тому для хворих шлунково-кишковими хворобами прийом Нафтусі є невід’ємною частиною лікування. Вода Нафтуся допомагає позбавитись від багатьох недугів, але багато чого залежить від правильності лікування і, в першу чергу, від терміну лікування. Чим довше ви лікуєтеся цією водою – тим краще для вас і вашого організму.

У Трускавці п’ють Нафтусю у бюветі мінеральних вод, який розділений на 2 частини: справа – холодна Нафтуся, ліворуч – тепла. Застосування Нафтусі зазвичай складає три рази на день по 100-250 г. до їжі. П’ють її повільно через трубочку. Мінімальний термін лікування становить 3-4 тижні. З часом, хворі поступово відчувають полегшення. Дуже корисно приймати Нафтусю і для профілактики захворювань, проте перед прийомом консультуйтеся із лікарем, який призначить, скільки води вам треба вживати і ознайомтесь із правилами питного курсу мінеральної води «Нафтуся»!.

Будьте здорові!

Список санаторіїв в яких є свій бювет з мінеральною водою «Нафтуся»https://akwatur.com/poshuk-turu/

Відгуки

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Оцінка:

Замовити дзвінок