Оплатити путівку

Активний відпочинок у готелі «ТАОР – Карпати»

Активний відпочинок у готелі «ТАОР – Карпати»

13-11-2017

1225

0

Якщо ви хочете відпочити тілом та душею, втекти від шаленого міського ритму, покращити здоров’я та цікаво провести час з сім’єю, друзями, співробітниками чи бізнес-партнерами, обов’язково завітайте на базу відпочинку «ТАОР – Карпати».

Особливо цікавим відпочинок в «ТАОР» буде для дітей будь-якого віку адже у нас передбачено безліч розваг. «Angry birds», фехтування, стрільба з лука, їзда верхи, мотузковий парк та ще багато іншого. Батьки зможуть спокійно відпочити поки їх діти будуть весело проводити час в Казковій хатинці. Усі будуть задоволені. А ще є дитячий майданчик на свіжому повітрі.

Для любителів активного проведення часу є можливість катання на повітряній кулі, квадроциклах, джипах, велосипедах, стрільба в тирі, збирання грибів та ягід, походи з палатками або заняття йогою.

Для гостей бази відпочинку «ТАОР» є доступним також ресторан, в якому готують смачні страви як української кухні, так і європейської. На території комплексу є безкоштовна стоянка для автомобілів та чудовий краєвид на мальовничі Карпати.Час повертатись до природи… Це не просто гасло, а ціла концепція готельно-розважального комплексу «ТАОР». Використання екологічних матеріалів при будівництві та дизайні будиночків, натуральних продуктів при створенні шедеврів нашим шеф-кухаром та й сама місцевість просто допомагає відчути справжнє єднання з природою.

Відгуки

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Оцінка:

Замовити дзвінок