Оплатити путівку

Гідроколонотерапія в санаторії “Сонячна долина”

Гідроколонотерапія в санаторії “Сонячна долина”

15-01-2018

2160

0

Гідроколонотерапія – найдосконаліший, безпечний і ефективний спосіб очищення організму і товстої кишки, що дозволяє протягом певного курсу процедур очистити всі її відділи.

Це природна процедура, що не порушує природний механізм функціонування кишківника, поступово промиває його очищеною водою, без використання хімічних речовин. Адже, здоровий кишківник – основа здорового життя. Сьогоднішнє харчування рясніє рафінованими і консервованими продуктами та зниженою кількістю природної клітковини. Ці фактори викликають затримку фекалій в кишківнику, порушується нормальна мікрофлора, що сприяє розвитку паразитів.

Проносні засоби викликають лише короткочасний ефект. Перевага гідроколонотерапії полягає в тому, що відбувається очищення не тільки просвіту, але і стінок кишківника, чудово усуває симптоми порушення роботи шлунково-кишкового тракту. Якщо у вас закрепи, діарея, часті головні болі, радикуліти, слабкість, неприємний запах з рота, захворювання шкіри, гази чи здуття живота, зниження працездатності. Гідроколонотерапія це те що вам потрібно. Фахівці санаторію “Сонячна долина”, що знаходиться в с.Поляна пропонують своїм гостям пройти таку процедуру, та швидко очистити свій організм.

Відгуки

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Оцінка:

Замовити дзвінок