Оплатити путівку

Кембріджська діагностика в «Mirotel»

Кембріджська діагностика в «Mirotel»

30-08-2017

868

0

Ви хочете краще розуміти свій організм, вибирати краще для себе, запобігти, а може, визначити і усунути причину своєї недуги? Пройдіть кембріджський тест на харчову непереносимість в санаторії «Mirotel Resort & Spa». Це поняття ширше звичайної харчової алергії, яка проявляє себе висипом, роздратуванням, набряками. Це неадекватна реакція організму на їжу, в якій бере участь імунна система і антитіла класу IgG.

Це наслідок того, що організм не засвоює певні продукти, їх складов і елементи – іммунотоксини, які без видимих проявів негативно впливають на функції організму, викликаючи запальні процеси, провокують розвиток хронічних захворювань, передчасне старіння організму.

У яких випадках і кому показана кембріджська діагностика харчової непереносимості?

  • людям, які вважають себе здоровими, але у яких бувають такі симптоми як: сонливість після їжі, швидка стомлюваність, нестача енергії, дратівливість, проблеми з вагою, м’язовий і головний біль, шкірні проблеми (висип, вугрі, свербіж).
  • людям, з наступними хронічними захворюваннями таких органів і систем: органи дихальної системи (пневмонія, бронхіт, синусит, риніт), органи ШКТ (гастрит, дуоденіт, холецистит, панкреатит), сечо-видільна система (нефротичний синдром, сечокам’яна хвороба ), ендокринна система (ожиріння\дефіцит ваги, цукровий діабет) та інші захворювання.

Діагностика проводиться шляхом забору і спеціального аналізу венозної крові пацієнта. Результат даної діагностики – визначення Вашої «харчової індивідуальності».

Дієтологом санаторію будуть грамотно інтерпретовані результати тесту: Ви зрозумієте, які продукти необхідно виключити зі звичного раціону харчування, а яким розумно віддати перевагу, щоб запобігти або усунути причини певного захворювання.

Дотримуючись рекомендацій дієтолога, знімете імунне навантаження на організм, звільните його внутрішні сили і резерви, повернете активність, гармонізуєте свою красу і здоров’я.

Відгуки

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Оцінка:

Замовити дзвінок