Оплатити путівку

Програма «Зниження ваги» у санаторії «Перлина Прикарпаття»

Програма «Зниження ваги» у санаторії «Перлина Прикарпаття»

14-07-2017

1326

0

Санаторій «Перлина Прикарпаття» пропонує ряд оздоровчих програм для своїх гостей. Однією з найпопулярніших є медична програма при надлишковій вазі.

Мета програми

Зменшення маси тіла з вирішенням таких завдань, як зміна стереотипу харчування, організація малокалорійного дієтичного режиму, збільшення енергетичних затрат організму.

Медичними фахівцями санаторія розроблений ряд оздоровчих процедур, які сприяють швидкому очищенню організму:

1. Дієта №8

З обмеженням добового калоражу до 1700 – 1800 Ккал. за рахунок легкозасвоюваних вуглеводів та жирів тваринного походження. Харчування дробне: 5-6 раз на добу з днями розвантаження 1-2 рази в тиждень.

2. Підводний душ-масаж

В основі механічний і температурний ефект що призводить до покращення кровообігу та обміну речовин в тканинах організму. Рекомендована кількість процедур – 8 сеансів.

3. Сауна

Дія високої температури на організм, що призводить до значного посилення обміну речовин. Затрати на поглинання тепла при температурі 80°С організмом складають 92 КДж/хв. Рекомендоване перебування в сауні – 3 відвідування по 5-10 хв. з перервою 15-20 хв. при температурі 80-90°С. Кількість сеансів-3.

4. Басейн

В основі його дії – сприяння посиленню обміну речовин в організмі, спалювання жирів. Рекомендовано перебувати в басейні 30 хв. щоденно або по 1 год. через день. Кількість процедур – 8 разів.

5. Гідроколонотерапія

Кишкові зрошення. Призначається для підвищення тонусу кишківника і виведення шлаків з нього, які досягаються за допомогою введення великої кількості очищеної води. Дана процедура може призначатися після консультації проктолога. Максимальна кількість сеансів – 3 на курс.

6. Гіпербарична оксигенація

Сприяє зменшенню гіпоксії тканин організму і спричиняє покращенню окислювально-відновних процедур, які призводять до зменшення ваги і булімії. Процедура триває 45 хв. при підйомі тиску в барокамері на 1 атмосферу і вдиханні пацієнтом чистого кисню. Рекомендована кількість процедур 6 раз щоденно.

7. Рефлексотерапія

Направлена на зменшення маси тіла, нормалізацію та вирівнювання гомеостазу стосовно симпатичної та парасимпатичної вегетативної системи, подавлення відчуття голоду. Рекомендована кількість процедур – 6 раз щоденно.

Відгуки

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Оцінка:

Замовити дзвінок