Оплатити путівку

Лікування печінки в “Mirotel Resort & Spa”

Лікування печінки в “Mirotel Resort & Spa”

05-09-2017

1307

0

Друзі, а ви знаєте що, печінка людини володіє неймовірними резервами. Вона здатна до відновлення навіть після операційного видалення двох третин органу.

Але як «перезавантажити» організм, включити ці резерви? Відповідь дуже проста – приїхати на мінеральні води курорту Трускавець в санаторій «Mirotel Resort & Spa». Тут до питання відновлення здоров’я застосовують комплексний підхід, базою якого є потужні медичні, діагностичні та природні інструменти. Ефективне лікування печінки та жовчних шляхів для кожного пацієнта підбирається лікарем індивідуально, і, як правило, складається з:

Комплексу процедур

  • прийом мінеральних вод;
  • теплові процедури у формі озокеритових аплікацій, фізіотерапія;
  • лікувальне/дієтичне харчування в ресторані готелю;
  • загальні ванни;
  • грамотне медикаментозне лікування.

В результаті унікального комплексного курортного лікування в «Mirotel Resort & Spa» в більшості печінкових хвороб неприємні диспепсичні явища минають або значно зменшуються. Зникають болі в області печінки, печінка скорочується в розмірах та відновлюється її нормальна консистенція, проходять або зменшуються болі в області жовчного міхура, покращуються апетит, підвищується загальний життєвий тонус і працездатність організму.

Відпочиваючі проходять комплексну діагностику до початку лікування, під час і в кінці терапії, що дозволяє грамотно коригувати лікування, досягаючи високих результатів.

Відгуки

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Оцінка:

Замовити дзвінок