Оплатити путівку

Лікування суглобів у санаторії «Поділля» у Хмільнику

Лікування суглобів у санаторії «Поділля» у Хмільнику

30-01-2017

2623

0

Лікування болю в суглобах – це одна з найскладніших задач сучасної медицини. Лікування ревматизму, артрозу, артриту, хвороби Бехтерева та інших найчастіше розтягується на довгі роки, і це пов’язано з тим, що суглобовим та хрящовим тканинам характерний уповільнений кровообіг, тому лікувальні препарати доходять туди у недостатній кількості.

Окрім того, у сполучних тканинах досить активно розмножуються хвороботворні мікроорганізми, що викликають інфекційні захворювання суглобів. І тому нерідко лікування болю в суглобах зводиться до прийому сильнодіючих знеболюючих, які несуть лише тимчасове полегшення, але значно руйнують організм.

У санаторії «Поділля» у Хмільнику захворювання суглобів ефективно лікуються радоновими ваннами в комплексі з торфотерапією і масажем. Санаторіїв, де застосовують одночасно ці три методи, дуже мало, в силу того, що радонові джерела є великою рідкістю.

Радонотерапія базується на опроміненні пацієнтів слабким потоком альфа-частинок, що випускаються радоном. Іонізуюче випромінювання стимулює практично всі системи організму, що позитивно позначається на стані суглобів. Завдяки протизапальному ефекту досягається природне знеболювання пошкоджених суглобів. Активізується імунна система, за рахунок чого організм ефективніше бореться з бактеріями і вірусами. Це особливо важливо при інфекційному характері захворювань, наприклад, при інфекційному ревматизмі. У комплексі з торфолікуванням, масажем і фізіопроцедурами, радонотерапія дає чудові результати в боротьбі з хворобами суглобів.

Відгуки

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Оцінка:

Замовити дзвінок